Blijven bewegen.

 
Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van We Bedtime.png
 

Ga even zitten, ik wil je iets vertellen.

Vorig jaar in deze eerste herfstweken had ik een droom (dat overkomt mij al eens vaker, Martin-Luther-King-gewijs :D)

Ik droomde van honderd gelijkgestemden, die drie dagen lang de wereld een duwtje in de richting van hoop, vertrouwen en kracht geven.

Honderd positivologen onder één dak: om deze niet te stuiten beweging van geloof in menselijk potentieel, nóg robuuster te maken.

Nee, deze keer ging het er niet om dat ik mensen iets wilde leren. Deze keer maakte ik geen plannetje om klanten aan te trekken. Deze droom gaat over iets anders: over een breder bereik, een steviger netwerk en een krachtige stroom van radicale waardering.

En dat is gelukt: vandaag rondden we de kaap van vijftig inschrijvingen. VIJFTIG!

Vijftig mensen die met ons geloven dat de meeste mensen wél deugen. Dat leiderschap, hulpverlening, onderwijs en verandertrajecten, gestoeld kunnen zijn op acceptatie en aanmoediging. Vijftig mensen uit heel verschillende beroepsgroepen en sectoren.

Wat. Een. Cadeau.

Maar.

We krijgen ook veel vragen van mensen die zich geen drie dagen kunnen vrijmaken. Die zich maar een dag, of twee dagen, kunnen verbinden. En die wel heel heel heel graag willen komen.

Je kent mij ondertussen, ik hield tot nu toe lekker voet bij stuk en zei fluks 'nee' op al die smeek-mails.

Tot Sofie, Liek en ik vorige week de boel omdachten. Wat als we die mogelijkheid scheppen? Hoe zou het zijn om één plekje aan elke groepstafel vrij te maken voor een 'vliegende' deelnemer? Cool, waarschijnlijk. Juist een meerwaarde, wellicht. En we hebben nog plaats, dus het kan - al wordt het met vijftig al een heel fijne uiterst exclusieve ervaring, wees gerust (ik droom er letterlijk al van).

Dus. Dat doen we. Zestien deelnemers per dag kunnen zich inschrijven als gast: voor één dag of voor twee dagen, naar keuze.

Kan jij op 12, 13 of 14 november wel voor een dag komen? Laat je dan nu horen op: www.positivologiedriedaagse.com