De enigen.

 
enigen.png
 

Ik geloof dat verandering altijd met enkelen begint.

En ik geloof ook dat die voorop-lopers, die andersdenkenden, een stam nodig hebben. Een klein kampje, zeg maar, waarin ze zich kunnen terugtrekken af en toe, met gelijkgestemden.

Omdat teveel andere invloeden je van je koers afbrengen. Omdat je anders gaat geloven dat vertrekken vanuit kracht toch niet het nieuwe antwoord is dat de wereld nodig heeft, of dat we toch beter leren van kritiek, of dat elkaar aanmoedigen belachelijk is.

Daarom bouw ik aan een stam van Positivologen, want we zijn met meer dan je denkt. Mensen die geloven dat de mens van nature goed is. Dat wie goed doet, goed ontmoet. Dat de liefde altijd overwint.

Zelfs de wetenschap doet mee: ze noemen het Positieve Psychologie. Wij krachtdenkers mogen onszelf dus Positivologen noemen.

Positivologen? Huh?

Inderdaad, die zotten die gefascineerd zijn door de Positieve Psychologie, de wetenschap van het goede leven. En die idealisten die geloven dat kiezen voor kracht het verschil maakt in hun werk als Mensenfluisteraar. En dat het bundelen van de kracht van Mensenfluisteraars, de wereld laat kantelen in de goede richting.

Mensenfluisteraars? Huh?

Ja, hoor, jij daar, die coacht/begeleidt/traint/hulp verleent/zorg/opleidt/ondersteunt en op jouw unieke wijze anderen helpt groeien en veranderen. Met je roze bril en je aanstekelijk optimisme. Jij hoort erbij!

Hier vind je onze stam: http://ow.ly/wYpD50lGjhk