Nieuwe start online cursus "Lifecrafting"

Gisteren had ik een skype-afspraak, eentje van mijn 3x30 deze maand. Een lang, deugddoend gesprek met Inspirerende Ilse. Ze vertelde over een coaching-klant van haar die ook mijn e-cursus deed. En over hoe die twee dingen, haar coaching en de e-cursus, elkaar zo mooi hadden versterkt. "Wanneer doe je hem opnieuw", vroeg Ilse, "hij is zo krachtig."

Ik heb namelijk deze zomer een online cursus gemaakt. Met kennis die ik heb opgedaan uit de boeken die ik las en die ik zelf heb uitgeprobeerd. Met ervaringen uit de coachings die ik deed, de trainingen die ik gaf en uit mijn eigen leven. Ik heb de cursus eerst proefgedraaid, en toen in november voor het eerst 'voor echt' gedaan. En het was een bijzonder succes, ik kreeg een mailbox vol berichten van mensen die er veel aan hebben gehad. Blijkbaar doet het iets goed.

Het is mijn droom. Ik wil vanuit mijn eigen huis een inspirerende maker te zijn. Daar zou ik uiteindelijk gewoon heel graag mijn 'echte' werk van maken: zodat ik thuis, aan mijn eigen keukentafel, veel kan betekenen voor veel anderen én daarmee de boterhammen met confituur choco van mijn kinderen kan betalen.

(daar moet ik dringend een woord voor bedenken, voor iemand die vanuit eigen huis teksten/instrumenten/tools maakt die anderen inspireren en helpen groeien - iemand een idee?)

De e-cursus "Lifecrafting. Krachtig leven vanuit betekenis." start opnieuw, op 21 maart. De start van de lente, een ideaal moment om eens met bezem en stofdoek door je leven te gaan?

Krachtig leven vanuit betekenis. Weten wat jouw leven betekenis geeft. Je eigen kracht kennen, weten waar je energie van krijgt en wat je talenten zijn. Je leven zin geven door jouw vermogens te benutten, om een antwoord te geven op wat nodig is. Jouw unieke antwoord op je zelfgekozen vragen – volop in je energie. Een blauwdruk hebben van wie je bent, waar je voor staat en van waar jij elke dag voor opstaat.

Wat krijg je in deze online cursus?

  • Elke week, acht weken lang, teksten die je aan het denken zetten en oefeningen die je in beweging brengen. Inspirerend, uitdagend en versterkend.
  • Een webinar (een online seminarie) waarbij je mij vragen kan stellen en mijn antwoord kan zien en horen, gewoon vanuit je luie zetel. Die sessie wordt opgenomen en is dus daarna ook te bekijken door wie niet 'virtueel' aanwezig kon zijn.
  • Een podcast-interview (dat je kan beluisteren waar en wanneer je maar wil) met een inspirerende vrouw die krachtig leeft vanuit betekenis.
  • De mogelijkheid om via mail vragen te stellen en extra duwtjes te krijgen.
  • Extra: een code voor de online tool 'Ik kies voor mijn talent' van Luk Dewulf, waarmee je je talenten kan verkennen, en met de webapp kan werken met de talentkaartjes.

Op 21 maart ontvang je van mij de eerste mail met daarin de toegangscode voor een beveiligd deel van mijn website, waar je elke week inspirerende teksten zal vinden en de oefeningen die bij die week horen. Je kan zelf met deze teksten en oefeningen in je eigen tempo en tijd aan de slag, ik stuur een wekelijkse mail die het startschot geeft. Reken er op dat je minstens een uur per week hiervoor nodig hebt, een uur tijd helemaal voor jou en jouw pad. Alleen al die tijd nemen voor jezelf is heel krachtig, lees ik in de reacties van deelnemers.

Je hoeft niet met mij te delen wat je met de oefeningen doet, ik duik niet mee in jouw unieke verhaal. Al wat je maakt en doet en denkt, in en door deze e-cursus, blijft helemaal van jou. Maar ik ben wel de volle acht weken beschikbaar via mail om vragen te beantwoorden.

De prijs? 60 euro rond (jep, duurder dan de vorige keer, door de online talent-test die toegevoegd is)

Interesse? Schrijf hier in.