Omringen.

 
Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van We Bedtime (2).png
 

Wat als dat zomaar mag: je omringen met mensen die dezelfde taal spreken, die hun inspiratie uit dezelfde 'cloud' halen?

Ik heb de hele eerste helft van mijn werkend leven gedacht dat ik met iedereen moest kunnen opschieten - en dat het van belang was dat ik alle meningen beluisterde en zaken van alle kanten bekeek. En dan heb ik het nog niet over de uiterst onhandige overtuiging dat ik iemand moest zijn die door iedereen leuk gevonden wordt.

Maar wat als mijn positieve effect op de wereld juist krachtiger is als ik helemaal in mijn plek ga staan? Op zo'n manier dat ik ook de ander uitnodig om helemaal zijn plek in te nemen. Dan pas kunnen we elk onze bijdrage leveren, geloof ik.

Want die 'hoek af', dat anders-zijn, dat is juist zot interessant. Vertel het mij, beken kleur. Laat mij zien wat jouw gekke gedachtenkronkels zijn, waar jij heimelijk politiek incorrect in gelooft en hoe jouw unieke menszijn er uitziet. Ook als je stiekem klankschalen verzamelt, op snoekforel vist of de Story leest.

Juist die mensen die meedogenloos kiezen voor hun talenten, hun onmogelijkheden en hun obsessies: die verzamel ik 😀