Twee levens.

 
dit ene leven.png
 

Tijd geven aan het waarmaken van jouw ideale leven, brengt honderd keer meer vervulling, dan je tijd verspillen aan het rationaliseren van al waar je nu niet zo tevreden mee bent.

En daar is een kleine PPI (positief-psychologische interventie) voor ontwikkeld, met grootse effecten: 'Je Best Mogelijke Zelf'.

Het lijkt tegenstrijdig, maar nadenken over hoe je leven er op zijn best zou uitzien, heeft een positief effect op je humeur en op je levenstevredenheid. 

Door je een voorstelling te maken van je best mogelijke toekomstige zelf, kan je leren wie je bent en wat je wil in dit leven. Deze manier van denken kan je helpen om je prioriteiten te herstructureren en zo je doelen te bereiken. 

Bovendien kan de oefening het gevoel van controle over je eigen leven vergroten, door je te laten zien wat je nodig hebt om je dromen waar te maken.

Interesse in de 'werkbeschrijving' hiervan? Klik hier om gratis mijn e-book "Gereedschap voor het Goede Leven" te downloaden, waarin je deze en nog 9 andere PPI's terugvindt:http://ow.ly/MNd950jBl9o