Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar ontmoeten, daar ligt je roeping. (Aristoteles)

Krachtig leven vanuit betekenis. Weten wat jouw leven betekenis geeft. Je eigen kracht kennen, weten waar je energie van krijgt en wat je talenten zijn. Je leven zin geven door jouw vermogens te benutten, om een antwoord te geven op wat nodig is. Jouw unieke antwoord op je zelfgekozen vragen – volop in je energie. Een blauwdruk hebben van wie je bent, waar je voor staat en van waar jij elke dag voor opstaat.

 
 

Wat houdt de Lifecrafting online cursus in? 

Je krijgt teksten die je aan het denken zetten en oefeningen die je in beweging brengen.

Inspirerend, uitdagend en versterkend. Gestoeld op inzichten uit de positieve psychologie, de waarderende benadering en talentgedreven coachen.

De inhoud van deze cursus is verdeeld over vier blokken. Tijdens de cursus kan je met mij contact hebben, voor ondersteuning of bij vragen. Alles is ook in pdf-vorm beschikbaar, om af te drukken of op te slaan.

Na betaling ontvang je van mij de toegang tot onze online leeromgeving, waar je heldere teksten en hands-on oefeningen kan vinden. Je gaat met deze teksten en oefeningen in je eigen tempo en tijd aan de slag.

Reken er op dat je een uur of vier per blok nodig hebt. Vier keer vier uur dus, liefst verspreid over een paar weken: tijd die je vrijmaakt voor jou en jouw pad. Alleen al die tijd nemen voor jezelf is heel krachtig.

Je hoeft niet met mij te delen wat je met de oefeningen doet, ik duik niet mee in jouw unieke verhaal. Al wat je maakt en doet en denkt, in en door deze e-cursus, blijft helemaal van jou. Maar ik ben wel beschikbaar via mail om vragen te beantwoorden. Alle inhoud blijft een jaar lang voor jou toegankelijk.

De prijs? 60 euro rond.

Enkele getuigenissen van deelnemers:

Dus. Zoek je een weg om met meer betekenis te leven? Wil je graag een beter beeld van wat je talenten zijn en van waar je kracht zit? Durf je experimenten aan te gaan om je leven zinvoller en energieker te maken, gewoon met de tijd en de middelen die je nu ter beschikking hebt?

Het doel: na deze cursus sta je anders in je leven. Met zicht op hoe je dagdagelijks van betekenis kan zijn zonder daarbij bergen te moeten verzetten.Met meer invloed op hoe jouw leven vorm krijgt: een stap verder in wat jij werkelijk wil.

Een online cursus van vier blokken met inspirerende teksten en oefeningen. Vlot geschreven, vol voorbeelden, makkelijk te doen op gelijk welke plek. In je eigen tijd en op eigen tempo. Speels, creatief en prikkelend. 

Ik doe mee!

Na inschrijving word je doorgestuurd naar onze Mollie-betaalapp.

Na je betaling krijg je onmiddellijk toegang tot de online leeromgeving.

We sturen geen spam. Je kan altijd uitschrijven. We geven geen adressen door. Powered by ConvertKit