Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar ontmoeten, daar ligt je roeping. (Aristoteles)

Krachtig leven vanuit betekenis. Weten wat jouw leven betekenis geeft. Je eigen kracht kennen, weten waar je energie van krijgt en wat je talenten zijn. Je leven zin geven door jouw vermogens te benutten, om een antwoord te geven op wat nodig is. Jouw unieke antwoord op je zelfgekozen vragen – volop in je energie. Een blauwdruk hebben van wie je bent, waar je voor staat en van waar jij elke dag voor opstaat.

 
 

Wat houdt de Lifecrafting online cursus in? 

Je krijgt teksten die je aan het denken zetten en oefeningen die je in beweging brengen.

Inspirerend, uitdagend en versterkend. Gestoeld op inzichten uit de positieve psychologie, de waarderende benadering en talentgedreven coachen.

De teksten zijn verdeeld over acht blokken, de meeste deelnemers doen tussen de zes en de twaalf weken over deze cursus. 

Na betaling ontvang je van mij de toegangscode voor een beveiligd deel van mijn website, waar je heldere teksten en hands-on oefeningen kan vinden. Je gaat met deze teksten en oefeningen in je eigen tempo en tijd aan de slag.

Reken er op dat je een uur of twee per blok nodig hebt. Acht keer een paar uur dus, liefst verspreid over een paar weken, helemaal voor jou en jouw pad. Alleen al die tijd nemen voor jezelf, is heel krachtig.

Je hoeft niet met mij te delen wat je met de oefeningen doet, ik duik niet mee in jouw unieke verhaal. Al wat je maakt en doet en denkt, in en door deze e-cursus, blijft helemaal van jou. Maar ik ben wel beschikbaar via mail om vragen te beantwoorden. Alle inhoud blijft vier maanden lang voor jou toegankelijk.

De prijs? 60 euro rond.

Enkele getuigenissen van deelnemers:

Dus. Zoek je een weg om met meer betekenis te leven? Wil je graag een beter beeld van wat je talenten zijn en van waar je kracht zit? Durf je experimenten aan te gaan om je leven zinvoller en energieker te maken, gewoon met de tijd en de middelen die je nu ter beschikking hebt? Stap dan gerust in.   

Het doel: na deze cursus sta je anders in je leven. Met meer invloed op hoe jouw leven vorm krijgt, met een stap verder in wat jij werkelijk wil. Met het idee dat je dagdagelijks van betekenis kan zijn zonder daarbij bergen te moeten verzetten.

Een online cursus van acht blokken met inspirerende teksten en oefeningen. Vlot geschreven, vol voorbeelden, makkelijk te doen op gelijk welke plek. In je eigen tijd en op eigen tempo. Speels, creatief en prikkelend.