Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar ontmoeten, daar ligt je roeping. (Aristoteles)

Krachtig leven vanuit betekenis. Weten wat jouw leven betekenis geeft. Je eigen kracht kennen, weten waar je energie van krijgt en wat je talenten zijn. Je leven zin geven door jouw vermogens te benutten, om een antwoord te geven op wat nodig is. Jouw unieke antwoord op je zelfgekozen vragen – volop in je energie. Een blauwdruk hebben van wie je bent, waar je voor staat en van waar jij elke dag voor opstaat.

Daar schreef ik een online cursus voor. De voorbije twee keer werd hij gevolgd door 110 enthousiaste deelnemers. En ik kreeg daardoor niet alleen veel nuttige feedback maar ook zeer veel mooie reacties. Zo cool! Ze vonden mijn zelfgemaakte (misschien zelfs vooral voor mijzelf gemaakte) zoektocht naar kracht en betekenis, ook voor hun eigen leven waardevol!

Inspirerend, uitdagend en versterkend zelfs. De oefeningen werden gewaardeerd, de teksten bleken lezers aan te moedigen en nieuwe inzichten te geven. En door hun feedback maakte ik hem ondertussen uiteraard nog veel en veel beter.

Ik citeer:

De teksten, de visie, je persoonlijke voorbeelden, het positieve, de fijne, zotte oefeningen, het overstijgen van denken naar denken en doen. Maaike, ik zou een heel boek kunnen schrijven over de waardering die ik heb voor dit initiatief en de inhoud. Over de gulheid die uit dit initiatief straalt. Over de sfeer die je neerzet. Over de kansen die erin zitten om te groeien. Over de invloed die het had op mij. Over de grenzen die ik moest verleggen en nog steeds moet verleggen. Over de barrières die ik tegenkwam en overwon en soms ook niet heb overwonnen… Over de kracht die erin zit. Over zovele dingen. Ik ben jou heel erg dankbaar. Ik wou dat ik iets kon teruggeven, maar bij deze toch dit klein beetje, ik zal het positieve in mijn omgeving proberen uit te dragen… Telkens opnieuw. ps, ik heb twee oefeningen niet gedurfd… maar ze zitten in mijn hoofd en ik hoop ze alsnog te doen, binnenkort of later

Superfijn! Daarom bied ik hem straks, vanaf 21 maart opnieuw aan.

Want kijk: (!!!)

De cursus heeft me veel inzichten gebracht. Het was chaos in mijn hoofd omdat ik zoveel wil in het leven (niet in materiële zin). Ik weet nu beter wat ik écht wil, en daardoor ben ik in actie geschoten. Door de cursus kreeg ik zin om dingen aan te pakken in plaats van er alleen maar over te piekeren en te blijven twijfelen. En vooral: ik weet waar ik heen wil, ook al is dat afwijkend van waar ik volgens anderen of de maatschappij heen zou moeten gaan… Heel bevrijdend en rustgevend! Dank je wel daarvoor!

Dus. Zoek je een weg om met meer betekenis te leven? Wil je graag een beter beeld van wat je talenten zijn en van waar je kracht zit? Durf je experimenten aan te gaan om je leven zinvoller en energieker te maken, gewoon met de tijd en de middelen die je nu ter beschikking hebt? Stap dan gerust in. 

We starten op 21 maart, en werken acht weken lang.  

Het doel: bij de start van de lente staan we anders klaar. Met meer invloed op hoe jouw leven vorm krijgt, met een stap verder in wat jij werkelijk wil. Met het idee dat je dagdagelijks van betekenis kan zijn zonder daarbij bergen te moeten verzetten.

Ik waardeerde de duidelijke doelstellingen en heldere uitleg bij elke oefening. De extra info en inspirerende teksten. De vrijheid die het verbeelden, dromen van hoe de toekomst eruit zou kunnen zien, bracht en het hoopvolle daarin. De focus op het positieve, op groei ipv negativiteit, zonder daarbij moeilijke dingen die bij het leven horen te ontkennen, negeren. Het raakt aan heel essentiële zaken en brengt in beweging. Eentje die nog een hele tijd zal blijven hangen en waar je lang op kan verder bouwen.

Een online cursus van acht weken, waarbij je elke week inspirerende teksten en oefeningen ontvangt. Vlot, inspirerend, makkelijk te doen op gelijk welke plek. In je eigen tijd en op eigen tempo. Speels, creatief en prikkelend. 

Nog een quote als uitsmijter?

De cursus zet je werkelijk een stap verder in wat je werkelijk wil. Het zet je uit de dagdagelijkse sleur en je krijgt veel meer energie. Je komt in een andere en positievere flow terecht.

Of twee?

Een hele mooie, verrijkende en krachtige synthese van alles wat er is rond persoonlijke ontwikkeling, innerlijk leiderschap, visualisatie, positieve psychologie en coaching. Verschillende leerstijlen aangereikt ook. Heel knap!

Meer praktische info vind je hier. Meedoen? Je kan inschrijven door het formulier hieronder in te vullen, en dan stuur ik via mail alle info over start (op 21 maart) en betaling (€60). Groet!