Kopie van Ontwerp zonder titel (12).png
 

Supervisie-praktijk voor mensenfluisteraars

Supervisie?

Coaching van jou als professional, over je werkzorgen en leervragen, je succeservaringen en groeiwensen.

Mensenfluisteraars?

Al wie in zijn vak anderen helpt groeien en veranderen. Officiële aanspreektitels klinken als: therapeut, manager, docent, psycholoog, coach, leerkracht, leidinggevende, hulpverlener of begeleider.

Praktijk?

Daar ontmoeten we elkaar. Een kennismakingsgesprek duurt een half uur en is gratis, daarna beslissen we samen of mijn antwoord bij jouw vraag past. Elk volgende gesprek kost €75, tenzij je gebruik maakt van loopbaancoaching of de KMO-portefeuille (in aanvraag).

Mijn insteek ligt op het snijvlak van positieve psychologie, waarderend coachen en mindful waarnemen.

 
Kopie van Ontwerp zonder titel (13).png
 

Meet me out for coffee, where we’ll talk about it all.


Voor dit soort vragen - en meer:

Hoe sta je gedreven in je vak, zonder op te branden?

Hoe blijf je (bege)leiden vanuit je intuïtieve wijsheid: met hoop, kracht, liefde en actie?

Hoe vind je een positie tussen ‘het beleid’ en de mensen?

Welke vorm van mensenfluisteren geeft jou duurzaam energie, en vormt jouw moeiteloze en krachtige bijdrage aan de wereld?

Hoe kan je alles waarderen wat er is: het lichte en het zware - en daarna je blik richten op ‘waar je meer van wil’?


Bel mij, mail mij, kom op de koffie.

Laat ons samen kijken of ik als supervisor bij jou pas. Doe je voordeel met mijn twintig jaar ervaring in coaching, counseling en training. En met mijn stevige wetenschappelijke opleiding, eerst als klinisch psychologe en later als Master in Applied Positive Psychology. Laat je inspireren door mijn achtergrond als ontwerper en begeleider van trainingen (online en offline) over Positieve Psychologie, Talentgedreven Coachen, Appreciative Inquiry en Waarderende Supervisie.

Try me.

 
 

Het is niet de criticus die ertoe doet, niet degene die ons erop wijst waarom de sterke man struikelt, of wat de man van de daad beter had kunnen doen.

De eer komt toe aan de man die daadwerkelijk in de arena staat, wiens gezicht besmeurd is met stof, zweet en bloed - die zich kranig weert - die fouten maakt - die keer op keer tekortschiet… die, als het meezit, uiteindelijk de triomf van een grootse prestatie kent - en als het tegenzit en hij faalt, in elk geval faalt terwijl hij grote moed heeft getoond.

(Theodore Roosevelt, geciteerd door Brené Brown).