Positivologie
Feb
1
to Mar 2

Positivologie

Positieve Psychologie is de studie van wat het leven de moeite waard maakt. Het aanvullende veld in de psychologie, dat mensen wil ondersteunen bij het bouwen aan een vervullend leven.

Deze cursus is gemaakt voor vakgenoten: psychologen, pedagogen, opvoedkundigen, coaches, therapeuten,...

View Event →
Training Talentgedreven Coachen
Dec
15
to Mar 14

Training Talentgedreven Coachen

In dit leertraject leer je coachen met talent en kracht als vertrekpunt. Zowel inzichten uit de positieve psychologie, Appreciative Inquiry en Talentgericht werken, verschillende methodieken en tools, als je eigen ervaringen en vraagstukken komen aan bod. We nodigen je uit aan de slag te gaan met eigen overtuigingen, talenten en groeikansen. Op zo’n manier dat jij als Talentgedreven Coach authentiek kan zijn. 

View Event →
WILD. Radicaal waarderend kiezen voor betekenis.
Dec
3
to Feb 11

WILD. Radicaal waarderend kiezen voor betekenis.

WILD is een traject voor mensen met een steentje in hun schoen. Het leven loopt prima, je hebt al wat je wil. En toch. Het kan wilder, het kan meer op jouw manier. Er zit een klein steentje in je schoen. Wij gaan voor radicaal waarderen én zoeken naar krachtig betekenisvol leven. Wij gaan voor WILD.

Dit traject gaat zeker door, maar we hebben nog plaats: je kan er nog bij! Start op 3 december.

View Event →
Lifecrafting
Nov
6
to Jan 1

Lifecrafting

Zoek je een weg om met meer betekenis te leven? Wil je graag een beter beeld van wat je talenten zijn en van waar je kracht zit? Durf je experimenten aan te gaan om je leven zinvoller en energieker te maken, gewoon met de tijd en de middelen die je nu ter beschikking hebt?

Een online cursus van acht weken. Vlot, inspirerend, makkelijk te doen op gelijk welke plek. In je eigen tijd en op eigen tempo. Speels, creatief en prikkelend. 

View Event →