Back to All Events

Training Talentgedreven Coachen


'Vertrekken vanuit kracht brengt je
zoveel verder dan vertrekken vanuit zwakte'

 

Inhoud en opzet

VOOR WIE? Voor de ervaren coach die zich wil verdiepen en versterken. We bieden een positief-psychologische en talentgedreven insteek, die jouw coachende vaardigheden ondersteunt en verruimt.


Hoe ziet het leertraject eruit?

Ons traject bestaat uit 3 x 2 dagen, waarin we helemaal ondergedompeld worden in de talentgedreven en waarderende benadering. Onze 3 tweedaagses overspannen een periode van 3 maanden. Dit geeft ons de kans aan de slag te gaan met eigen situaties. De ideale eindsituatie is immers dat elke deelnemer deze manier van coachen helemaal vormgeeft op maat van zijn of haar eigen talenten.

“Een goede mix tussen informatie, inspiratie en doen. Geen vaststaand programma, maar je laten onderdompelen in de magie van de talentgerichte benadering. Els en Maaike doen dat op een ‘naturelle’ manier en vullen elkaar prachtig aan, wat het traject nog meer versterkt. Na het traject heb je spijt dat het afgelopen is, maar kriebelt het ook om er je eigen verhaal van te maken. Want ook dat maken Maaike en Els mogelijk.” - Veerle, founding partner bij Bloeibedrijven.be

 


Wie begeleidt dit traject?

Maaike Verstraete,

psychologe en coach, brengt talentgedreven coachen op 2 manieren in de wereld. Ze coacht zelf studenten en cliënten met een vraag gerelateerd aan hun leven of werk – in de meest ruime zin. Daarnaast geeft ze haar methodieken en achterliggende visie ook door in vormingsdagen, workshops en trainingen.

 

Els Pronk,

coach bij Grootsklein, werkt al jaren talentgericht met ouders en kinderen. Naast haar werk met individuele gezinnen heeft ze de kindertraining Blij met mij! ontwikkeld. Els verzorgt ook teamdagen en ouderavonden voor scholen en kinderopvang. Tenslotte is ze mede-auteur van de Junior Toolbox ‘Ik kies voor mijn talent’.

 

“Wat mij het meeste is bijgebleven na al die maanden is dat ik tijdens dit traject mijn eigen techniek als talentgericht coach heb kunnen ontwikkelen. Gebaseerd op mijn eigen sterktes en talenten. Authenthiek zijn in wat je doet is waardevol.” -Nadine, ICT Assistents Office, CM

 


Praktisch

Onze volgend leertraject gaat door op

  • donderdag 15 en vrijdag 16 december 2016
  • maandag 30 en dinsdag 31 januari 2017
  • maandag 13 en dinsdag 14 maart 2017

Drie tweedaagses, telkens in onze eigen ruimte in Gent. We werken van 9u30 tot 17u. Er is geen avondprogramma, en een overnachting is niet inbegrepen.

De kost voor het volledige traject is € 1.750 inclusief btw, voor zelfstandigen en bedrijven.
Cursusmateriaal en broodjesmaaltijd zijn inbegrepen.

Wie dit traject wil volgen als particulier, en dus niet vanuit een organisatie of zelfstandig statuut, betaalt slechts € 1250 inclusief BTW.
We kiezen voor dit prijsverschil omdat we graag ons gedachtengoed willen verspreiden, ook aan wie weinig of geen vormingsbudget krijgt of heeft.

Heb je interesse in het leertraject? Er zijn nog slechts twee plaatsen. Schrijf je hier in:

naam + voornaam *
naam + voornaam

 

 


Later Event: February 1
Positivologie